there is more than one way to manufacture

Preț 25 lei / 15 lei (cu reducere)
Durată 60′

Calendar

duminică 12/11/2017 de la 21:00 la 22:00

there is more than one way to manufacture (tism to watoma) este un proiect realizat în forma unui concert de artiștii asociați Universal Pleasure Factory. Conceptul tism to watoma constă în crearea unui discurs despre muzica contemporană scrisă în estetica culturii populare. Cu prelucrarea pieselor de hit din secolele XX și XXI se ridică întrebarea: care este adevăratul obiect al nostalgiei, ce se activează în timp ce ascultăm melodii familiare? Oare se schimbă această emoție dacă îi schimbăm și obiectul?

de și cu: Panna Adorjáni, László Bakk-Dávid, zsolt bodoki-halmen, Dani Láng, Kinga Ötvös
producător: Universal Pleasure Factory

Panna este făcătoare de teatru, text și video și este interesată de deconstruirea ierarhiilor în procesele de lucru. László s-a născut în muzică, se exprimă prin muzică, compunând pentru teatru și pentru diverse combinații de muzică de cameră, ensemble, și orchestră. zsolt e compozitor, informatician, camerist, reparator de biciclete, tâmplar, asistent de sonorizare, călător pe coastele sunetului. Dani este încântat să fie definit ca muzician. Relația cea mai lungă o are cu instrumentele de percuție. Kinga a studiat canto classic, operă și actorie. Preocupările ei mereu schimbătoare dau un caracter neobișnuit și experimental muncii ei.

Despre artiști

Universal Pleasure Factory este un colectiv de artă performativă din România care facilitează colaborarea internațională între diferiți artiști. Scopul nostru e ca aceștia să conecteze la un nivel foarte personal, peer-to-peer, deoarece credem că experiențele directe și foarte concrete au cel mai mare impact asupra noastră, deci și asupra muncii noastre. Din acest motiv încercăm să nu ne instalăm proiectele într-un cadru structurat, ci să le păstrăm pe cât posibil aproape de realitatea cotidiană, neinstituționalizate. Rezultatul, prin forma și structura proiectelor noastre, se schimbă întotdeauna, acestea fiind definite de cerințele și nevoile artiștilor comisionați.