Realitățile lumii de azi

Calendar

vineri 07/11/2014 → duminică 09/11/2014 de la 10:00 la 17:30

Plecând de la o muncă de documentare despre realitățile lumii de astăzi, vom încerca să identificăm temele comune care ne interesează, ne provoacă, ne obsedează și care ne obligă să reacționăm analizându-le printr-un text teatral.

Vom constitui echipe de lucru pluridisciplinare în care limitele atribuțiilor fiecărui „post” (regizor, actor, dramaturg, coregraf, artist vizual, scenograf…) vor fi suprimate, încercând să concepem o creație colectivă, în care tema este aleasă împreună, conceptul este formulat în fiecare grup, iar proiectul este dezvoltat într-un dialog continuu între membrii echipei.

Înscrieri la atelier: rezervari@colectiva.ro

coordonator: Alexandra Badea

Despre artiști

Alexandra Badea este dramaturg, regizor, scenarist. În paralel cu activitatea artistică, ea susține workshop-uri de dramaturgie și predă la Universitatea Paris 10 cursuri de scriere dramatică, regie, actorie, analiza spectacolului contemporan. Ultima piesă publicată, Pulverizare, a obținut Marele premiu al literaturii dramatice acordat de Centrul Național de Teatru din Franța și a fost montată la Teatrul Național din Strasbourg.