Pulverizare

Durată 60′
Limbă franceză, cu supratitrare în română și engleză

Calendar

miercuri 11/11/2015 de la 21:00 la 22:00

Spectacolul vorbește despre relația noastră cu locul muncii în contextul globalizării. Acțiunea se desfășoară în patru țări, iar ceea ce vedem sunt fragmente din viața de zi cu zi a patru salariați cu nivel social și funcții foarte diferite. Cele patru personaje sunt reunite prin muncă în cadrul aceleiași întreprinderi, prin fabricarea unui singur obiect: un modem. Pulverizare ne amintește că trăim în aceeași lume și că propriul consum poate avea repercursiuni dramatice.

regizor: Frédéric Fisbach
text: Alexandra Badea
cu: Mădălina Constantin, Eugen Jebeleanu, Frédéric Fisbach
scenografia: Frédéric Fisbach
producător: Ensemble Atopique, Festival des Francophonies de Limoges, Théâtre Ouvert, Institut Français de Bucarest, Ville de Cannes, etc.

Despre artiști

Frédéric Fisbach, format inițial ca actor la Conservatorul Național Superior de Artă Dramatică din Paris, montează în mod curent spectacole de teatru. Laureat al Villa de Medicis în 1999, devine în 2007 artist asociat al Festivalului de la Avignon, unde prezintă printre altele Les Feuillets d’Hypnos de René Char și Les Paravents de Jean Genet. La Festivalul din Avignon 2011 montează Mademoiselle Julie de August Strindberg cu Juliette Binoche. Recent a montat în Japonia la Shizuoka Performing Art Center L’illusion Comique de Corneille și Pulvérisés de Alexandra Badea la Festival des Francophonies din Limoges.