post.sync

Durată 45′

Calendar

duminică 17/10/2010 de la 21:00 la 21:45

post.sync este un spectacol despre o lume în care sunetele au dispărut, de parcă cineva le-ar fi dat „shift-delete” din calculator. O lume în care dispare sunetul asociat în mod normal unor obiecte, întâmplări, situaţii şi în care nici un sunet nu mai are semnificaţia cu care suntem obişnuiţi.
O lume în care ecoul nu se mai întoarce, în care pasul uman nu se mai poate face auzit iar posibilităţile corpului uman şi al corzilor vocale trebuie redescoperite pentru a redefini ceea ce este UMAN.

companie: Asociația GroundFloor Group
concept, coregrafie:
Ferenc Sinkó
asistent regie: Noémi Vajna
video: Tihamér Török
scenografie: András Szabó
interpreți: Szabolcs Balla, Ágota Székely

Despre artiști

Asociaţia GroundFloor Group este membru fondator al Fabricii de Pensule, spaţiu independent de artă contemporană, care s-a născut prin alăturarea mai multor ONG-uri culturale din Cluj cu scopul producerii unor evenimente artistice în mai multe domenii (arte vizuale, teatru, dans, muzică electronică) accesibile în acelaşi spaţiu.

GroundFloor Group organizează încă de la deschiderea din octombrie 2009 ateliere şi cursuri de dans contemporan, spectacole de teatru şi teatru-dans. Organizaţia are membru delegat ales în Consiliul Director al Fabricii de Pensule şi participă activ la organizarea, programarea şi derularea evenimentelor din Studioul Fabricii.