Piesă cu responsabilitate limitată

Durată 45′

Calendar

joi 14/11/2013 de la 20:00 la 20:45

Interpreții dau o audiție pentru un coregraf absent, încercând să dea tot ce au mai bun pentru a fi aleși să joace întrun spectacol ideal. Identitățile și limitele lor sunt încercate și permutate în acest proces, iar perspectiva de autor este mereu plasată în exteriorul piesei, interpreții fiind eliberați de responsabilitatea produsului final. Un experiment plin de umor și ironie despre roluri și ce am vrea să fim în realitate.

după o idee de: Ștefania Ferchedău, Mihaela Dancs, Cosmin Manolescu
interpreți: Mihaela Dancs & Cosmin Manolescu
producător: Ștefania Ferchedău
producție: ZonaD/ Fundația Gabriela Tudor
finanțatori: Administrația Fondului Cultural Național

zonadstudio.wordpress.com

Despre artiști

Cosmin Manolescu este coregraf și director artistic al ZonaD – studio Paradis Serial. Piesele sale au fost prezentate la nivel internațional în numeroase spații de dans și festivaluri din Europa și SUA.

Mihaela Dancs dansează în teatre, apartamente, galerii de artă, fabrici, biserici, studiouri de dans, poduri, muzee din Bucureşti, Londra, Timişoara, Veneţia, Praga, New York, Viena, Stockholm, Frankfurt, Cluj sau Tokyo. Colaborează cu Cătălina Gubandru, Mădălina Dan, Florin Flueras, Paul Dunca, Carmen Coţofană, Vava Ștefănescu, Rui Catalao, Cosmin Manolescu, Zan Yamashita, Doris Uhlich.