OPEN

Preț 20/15
Durată 75′
Limbă română, cu supratitrare în engleză

Calendar

luni 07/11/2016 de la 19:00 la 20:15

OPEN este un spectacol creat printr-un proces devised theatre. Unde și cum ne mai găsim liniștea în conceptele de single sau open? Cum ajungem să ne exorcizăm dorinţa de tandreţe și cum ne raportăm astăzi la marea iubire care fie nu apare, fie a dispărut deja? Care sunt metodele actuale prin care se poate reaprinde pasiunea în cuplurile longevive? Mai există astăzi cupluri perfecte? Spectacolul pornește de la un cadru larg al ofertelor de club care promit plăceri și regăsiri ale sexualităţii. Suprapunând acestei teme procesul de căutare al echipei, scormonind în propriile povești, dorinţe și fantezii, spectacolul atinge, într-un mod eclectic și personal, diferitele forme ale iubirii contemporane.

regia: Leta Popescu (RO)
cu: George Albert Costea
dramaturgie: Ana Cucu Popescu
tehnic: Attila Almási
sound design: Mihai Moș
video: ousia

o producţie Reciproca în parteneriat cu Federaţia Fabrica de Pensule și Asociaţia GroundFloor Group

Despre artiști

Leta Popescu activează ca regizor în teatre independente și de stat. Este membru fondator al Asociaţiei Reciproca și lucrează la proiectul Focus Atelier. Colaborează frecvent cu Reactor de creaţie și experiment Cluj.

George Albert Costea este actor, colaborator al mai multor teatre din București și actor angajat al Teatrului Naţional Craiova. Lucrează cu regizori precum Robert Wilson, Silviu Purcărete, Peter Schneider, Janusz Wisniewski etc. Este nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar la Gala Uniter 2016 pentru rolul Posner (The History Boys, regia Vlad Cristache).

Ana Cucu Popescu este dramaturg. Lucrează cu regizori precum Alexandru Dabija, Olivia Grecea, Florin Caracala, Cătălin Chirilă. Predă cursuri de scriere creativă pentru copii în cadrul Asociaţiei Refugiul Urban din Târgu Jiu.