Nu toți sunt eroi – Premieră

Durată 50′

Calendar

vineri 14/11/2014 de la 18:00 la 18:50

Ne propunem ca printr-un spectacol puternic bazat pe experiență (atât a performerilor, cât și pentru public), să lucrăm cu ideea de „întregire” la nivel personal care să provoace publicul spre chestionarea propriilor „rădăcini”, a propriei stabilități și a hranei emoționale. Spectacolul se articulează pe o zonă de tensiune şi dialog cu bunicii dispăruţi, în care se întretaie interpretările cele mai personale cu imagini marcante din inconştientul colectiv. Este zona în care ne găsim propriile răspunsuri legate de lupta pentru libertatea de exprimare şi rezistenţă în contexte de cenzură şi teroare politică, încă foarte prezente sub alte forme şi în contemporaneitate.

concept, performeri, regie: Lilienfeld & Găbudeanu
coregrafie: Lilienfeld
muzică: Marian Cîtu (original composition), Herbalizer: Funny; Laurie Anderson: Born; Never Asked: The Avalanches: Frontier Psychiatrist.
sound design: Rufi (Marian Cîtu)
light design: Alexandru Bibere
producător: PETEC (Asociația Pentru Teatru și Carte)
coproducător: Colectiv A

Despre artiști

Cristina Lilienfeld este un coregraf care încercă să scoată în evidență partea de autenticitate din fiecare om și fiecare situație cu care intră în contact. Cristina a studiat coregrafia și psihologia, căutând întotdeauna punctul în care cele două discipline se întâlnesc.

Smaranda Găbudeanu este actriţă, performer şi păpuşar. După o perioadă de „risipire” în variate experienţe performative, preocupările sale actuale se îndreaptă spre provocarea unor experienţe autentice şi integrarea vieţii personale în creaţia artistică.