Notebook

Durată 50′

Calendar

sâmbătă 09/11/2013 de la 20:00 la 20:50

Cei doi coregrafi Malgven Gerbes și David Brandstätter au călătorit împreună cu artistul video Julien Crépieux și sound designer-ul Christoph Engelke timp de două luni, prin Coreea de Sud și Japonia. În Notebook, cei patru artiști oferă o perspectivă asupra notelelor lor de călătorie, făcându-ne părtași la schimbul de impresii și reflecții. Ei folosesc mișcare, text, video, sunet și o instalație mobilă.

concept/coregrafie/interpretare: Malgven Gerbes / David Brandstätter
text: Malgven Gerbes / David Brandstätter / David Williams
consultant dramaturgic: David Williams
muzică/sunet: Christoph Engelke
video: Julien Crépieux
management: Alexa Gräfe / shifts – art in movement
co-producție: shifts și fabrik Potsdam în cadrul Tanzplan Potsdam: Artist-în-rezidență, Session House Tokyo artists-in-residence, Universitatea Națională de Arte din Corea, tanzfabrik Berlin
companie: shifts – art in movement (DE/FR)
cu sprijinul: Bezirksamt Tempelhof Schon̈ eberg Berlin, Institutul Francez din Seoul, EU Japan Fest Comity, Departamentul de Afaceri Culturale al Japoniei

Despre artiști

David Brandstätter a studiat muzicologie aplicată în Hamburg, a început studii de coregrafie la artEZ, Olanda. Înainte de cariera în dans, el a lucrat ca jongler profesionist și uniciclist. Malgven Gerbes a studiat arhitectura la Paris, la EnSaaMa, și a profesat ca arhitect câțiva ani după care a absolvit coregrafia la artEZ Olanda. În colaborare cu David Brandstätter a fondat compania „shifts – arta în mișcare „, în 2005.

Julien Crépieux, artist vizual, Paris. Lucrările sale: video, documentare, filme și instalații au fost prezentate la Palais de Tokyo, Le Plateau, Video Club # 1, La Vitrine, Galerie 220 jours. Christoph Engelke, lucrează în industria de film și de difuzare din 1989. S-a format ca asistent de sunet la postul de radio RIAS din Berlin și apoi a studiat ingineria de sunet la HFF Potsdam – Babelsberg.