Miracolul de la Cluj

Preț 25 lei / 15 lei (cu reducere)
Durată 90′
Limbă română, cu supratitrare în engleză

Calendar

luni 06/11/2017 de la 19:00 la 20:30

Miracolul de la Cluj este un spectacol care face parte din proiectul Exerciții de democrație. Investigarea istoriei recente, realizat de spațiul REACTOR de creație și experiment. Plasând totul în sfera posibilului și a miracolului, spectacolul aduce în scenă povestea jocului piramidal Caritas și a fenomenului care a luat amploare în jurul acestuia în anii ’90. Treptat e dezvăluită dimensiunea politică și socială care a stat în spatele acestui circuit, fără de care nu ar fi putut ajunge la asemenea proporții.

regie: David Schwartz
cu: Oana Mardare, Lucia Mărneanu, Denisse Moise și Doru Taloș
dramaturgie: Petro Ionescu
scenografie: Anda Pop
muzică: Kristina Sipos
ilustrații: Lucia Mărneanu
asistent documentare: Silvia Netedu
video: Daniel Răduțu
producător: REACTOR de creație și experiment

Întreaga echipă a acestui spectacol a participat la procesul de documentare coordonat de dramaturgul Petro Ionescu. Cei patru actori fac parte din colectivul artistic de la REACTOR de creație și experiment.

Despre artiști

David Schwartz este regizor de teatru. Trăiește și lucrează în București. Lucrează la proiecte artistice care promovează analiza critică a „tranziției” post-socialiste și abordează perspective liberatoare asupra istoriei locale. Este co-inițiator al Platformei de Teatru Politic și face parte din colectivul MACAZ – Teatru Bar Coop.