Makunouchi Bento + Vali Chincișan

Calendar

sâmbătă 14/11/2009 de la 23:00 la 02:00

Fabrica de Pensule va răsuna sâmbătă seara de acordurile muzicale pe care artiștii de la Makunouchi Bento le vor scoate pe rând din cutiuța lor cu surprize. Festinul va fi nu doar auditiv ci și vizual, prin proiecțiile animate create de artistul vizual Vali Chincișan.

Makunouchi Bento este un proiect experimental de muzică electronică creat în 2001 de Felix Petrescu (Waka X) și Valentin Toma (Qewza). Pe atunci Felix era membru al Urban Experience – unul din pionierii scenei de muzică electronică underground din Timișoara, iar Valentin își avea propriul proiect solo. Cu primul lor album, Himette, disponibil prin download gratuit, viitoare single-uri și EP-uri scoase la net labeluri renumite ca Eerik Inpuj Sound, Miasmah, Metempsychosis, Ogredung la care s-au adăugat un live act și DJ set la două evenimente muzicale importante din Timișoara (TM01Base Festival și TMBase Fused Series), au început să-și facă muzica cunoscută atât în România, cât și în străinătate.

Despre artiști

Vali Chincișan a finalizat în 2005 masterul în arte vizuale la Universitatea Națională de Arte București, de unde a și absolvit în 2003 secția pictură, clasa prof. Ștefan Câlția. Expoziții personale: Fluid image, MNAC, București, Expoziție master, Galeria Posibilă, București, +15 ani, Galeria nouă, București, Ja – vamuseum – extasy, online show de Agricola de Cologne, offset, expoziție online, Formate/Moving Patterns, kunsthalle, Viena, Bienala tinerilor artiști – Politici și practici vizuale/coduri și identități, violența imaginii/imaginea violenței, București, Against space, Galeria Dinamo, Budapesta, Shake Night, MNAC, București. Ca VJ a participat la diverse evenimente importante ca rokolectiv, Avnight (Marea Britanie), Avmotional, Nomad mix etc.