În viitorul apropiat

Preț 20/12
Durată 60′
Limbă română, cu supratitrare în engleză

Calendar

duminică 13/11/2016 de la 19:00 la 20:00

Ce vei face mâine? Ce vei face după ce pleci de aici? Cum ai vrea să își amintească oamenii de tine? Cum vezi viitorul apropiat? …sunt câteva din întrebările la care spectacolul încearcă să răspundă, fără să găsească însă soluţii reale. În viitorul apropiat vorbește despre frica de viitor. Imposibilitatea de a arăta ceea ce va urma se traduce printr-o joacă absurdă, de preferat confruntării serioase cu tematica.

regie: Cristian Ban (RO)
dramaturgie: Petro Ionescu
cu: Carina Bunea, Zsolt Csepei, Cătălin Filip, Timea Udvari
producător: Reactor de creaţie și experiment, în colaborare cu Váróterem Projekt

www.reactor-cluj.com

Despre artiști

Cristian Ban a absolvit regia în 2008. De atunci a montat mai multe spectacole în ţară la Teatrul Odeon, Teatrul Naţional Timişoara, Teatrul Tineretului etc. În 2015/2016 a fost regizor rezident la teatrul 7Stages din Atlanta SUA. Spectacolele sale au fost selecţionate, nominalizate şi premiate la mai multe festivaluri din ţară şi străinătate. Din anul 2014 este membru în echipa Reactor.

Petro Ionescu este absolventă de teatrologie la Cluj-Napoca și a unui master în artele spectacolului la Bruxelles. Se axează pe dramaturgie, textele ei fiind montate la Teatru 74, Fabrica de Pensule, Teatru FiX, Reactor. Ca membru al reţelei YPAL (Young Performing Art Lovers), participă la numeroase festivaluri: Reims Scenes d’Europe, Live Art Festival Hamburg, Kunstenfestivaldesarts.