În timp ce citești acest titlu, noi vorbim despre tine

Preț 20/12
Durată 100′
Limbă maghiară, cu traducere simultană în română/engleză

Calendar

duminică 13/11/2016 de la 21:00 la 22:40

Producția de teatru-documentar este bazată pe un spectacol realizat de studenți în perioada socialistă, după piesa lui Peter Handke intitulată Offending the Audience (Jignind Publicul). Acest spectacol a fost întrerupt de Ottó Ádám, șeful departamentului, care a părăsit încăperea plin de indignare. Kristóf Kelemen a discutat cu care fuseseră prezenți ca martori. Spectacolul-documentar începe printr-o rememorare a acestui caz, care este doar o rampă de lansare pentru ca actorii prezenți să vorbească despre oportunitățile unui novice, pregătirea actorului în cadrul universității, posibilitățile de a trăi din teatru, diferențele dintre generații în teatru etc. Scopul acestui spectacol este de a iniția o conversație între diferite generații de oameni de teatru, dar având în vedere relevanța generală a întrebărilor adresate de acesta, toată lumea poate relaționa cu acest spectacol.

regie: Kristóf Kelemen (HU)
cu: Angéla Eke, Alexandra Horváth, Márk Horváth, Tamás Rétfalvi, Judit Tarr
scenografie: Virág Pázmány
dramaturgie: Orsolya Nagy
lumini: Márk Szapu
asistență: Anita Totobé
organizare: Veronika Vajdai
producție: Klaudia Antal

Mulțumiri speciale: Tamás Ascher, Itala Békés, Géza Bodolay, Zsuzsa Farkas, Ildikó Hámori, Magdolna Jákfalvi, Márton Karinthy, Árpád Kákonyi, Mihály Kornis, György Lengyel, Gábor Maros, István Nánay, József Székhelyi, Zoltán Váradi, Gábor Zsámbéki, Júlia Zsolnai

Cu sprijinul Independently Together (Füge Produkció), Trafó House of Contemporary Arts, NKA, EMMI

Despre artiști

Kristóf Kelemen este dramaturg, autor și director de teatru. A studiat la Universitatea de Arte Teatrale și Film din Budapesta și a lucrat în variate zone ale teatrului (lucrări clasice sau contemporane, teatru documentar, teatru fizic, operă, muzical, spectacol cu oameni ai străzii). Ca dramaturg a colaborat cu regizori precum Árpád Schilling și Zsuzsanna Simányi. În timp ce citești acest titlu, noi vorbim despre tine este a treia sa producție ca regizor. De asemenea, acesta și-a scris propriile piese (I Have Nothing To Do Among So Many Dreamers / Nu am ce face printre atâția visători, Behemoth). Din 2016, Kristóf Kelemen este dramaturg rezident al Teatrului Radnóti din Budapesta și doctorand la Universitatea de Arte Teatrale și Film.

http://trafo.hu/en-US/kelemen_kristof