I SOLO MENT

Durată 70′

Calendar

sâmbătă 16/10/2010 de la 20:00 la 21:10

Bărbatul: hotărât, inteligent, determinat. Sincer cu sine însuși, el este absorbit de propriile gânduri. Solitudinea autoimpusă îi devine singurătate.
Femeia: contrapunctul lui. Atentă, analitică şi contemplativă. Pe de o parte înțelegere şi admirație a lumii lui, pe de altă parte neînțelegere şi dorinţă de a se conecta. Corpuri fără contact. Corpuri în disperare.
I SOLO MENT este un dublu solo interconectat. O schiţă distantă, totuși plină de iubire.
I SOLO MENT a fost nominalizat pentru Zwaan de VSCD (Asociaţia Teatrelor şi a Directorilor de Săli de Concerte Olandeze) ca una dintre cele mai impresionante producţii de dans din sezonul 2008/2009 şi a fost selectat pentru Nederlandse Dansdagen (Zilele dansului olandez) ca una din cele mai importante producţii.

coregrafie: Ann Van den Broek
interpreţi: Cecilia Moisio, Dario Tortorelli
scenografie: Niek Kortekaas
compoziţie muzicală: Arne van Dongen
lumini: Bernie van Velzen
costume: Ann Van den Broek
susţinut de: Netherlands Fund for Performing Arts
în colaborare cu: Korzo Producties
mulţumiri: Ambasadei Olandei în România
www.wardward.nl

Conţine nuditate.

Despre artiști

După ce şi-a finalizat studiile de dans (iunie 1991) la Academia de Dans din Rotterdam, Ann Van den Broek a dansat în Compania Elisa Monte (New York, 1990), Dansgroep Krisztina de Châtel (Amsterdam, 1991-1998), Galili Dance (Groningen, 1998) şi Charleroi/Danses (Charleroi, 1998-2000). Din 2000, lucrează pentru vzw WArd/waRD (Antwerp), Korzo Producties (The Hague) și Danswerkplaats Amsterdam.