Hotel

Durată 60′

Calendar

duminică 16/11/2014 de la 20:30 la 21:30

Spectacolul HOTEL spune povestea unei seri aparent banale, care se dovedeşte crucială pentru destinele a două femei, într-un hotel, în două camere, în acelaşi timp. Pe fundalul unei societăţi lipsite de solidaritate şi comunicare, acest spectacol non-verbal surprinde o oră din viaţa a două persoane solitare, ca două planuri care se suprapun şi se completează.

concept, regie & coregrafie: Eugen Jebeleanu
text: Eugen Jebeleanu după Wunschkonzert de Franz Xaver Kroetz
cu: Emilia Dobrin, Camelia Pintilie, Ștefan Huluba
muzică: Alex Halka
scenografie: Velica Panduru
producție: Compagnie 28 Paris & Unteatru București
co-producție: Colectiv A

Despre artiști

Eugen Jebeleanu a fondat în 2010, alături de Yann Verburgh, Compania de teatru 28, în cadrul căreia a regizat 7 spectacole, atât în România, cât şi în Franţa. A tradus din limba franceză Pulverizare de Alexandra Badea, iar piesa sa RETOX a fost selecționată în programul 2014 Eurodram Playwriting Winners.

Velica Panduru este laureată a două premii UNITER pentru debut şi scenografie. Pe parcursul realizării scenografiei a celor peste 50 de spectacole, Velica Panduru a colaborat în ţară, printre altele, cu Teatrul Bulandra, Teatrul Mic, Teatrul German de Stat Timişoara, Teatrul „Maria Filotti” Brăila, cu teatre importante din străinătate (Piccolo Teatro Milano, Cal Teatro Madrid, Teatrul Barka Budapesta) şi a fost invitată în festivaluri de prestigiu din Limoges, Barcelona, Caracas, Stuttgart şi Copenhaga.