Fun

Durată 80′

Calendar

luni 11/11/2013 de la 18:00 la 19:20

Diferite secvenţe de flashback-uri reconstituie povestea unei crime iraţionale comise de două adolescente „doar pentru a se distra”. Un psiholog şi un jurnalist încearcă să pună cap la cap frânturile de informaţie pe care cele două fete le divulgă descoperind, pe parcursul conversaţiilor purtate cu acestea, noi laturi ale poveştii. Spectacolul sugerează posibile motive, dar îşi arogă libertatea de a nu explica de fapt nimic, lăsând spectatorul să caute şi să îşi fabrice propriile sensuri şi justificări. Fiecare vede, aşadar, ceva cu totul diferit şi se vede forţat, la final, să ofere propriul verdict în legătură cu cele întâmplate.

concept/regie: Lorand Maxim
scenariu/adaptare: text de James Bosley
dramaturgie: Paula Dunca
distribuție: Lucia Mărneanu, Melania Crișan, Paula Rotar, Valentin Oncu
producție: spectacol realizat în cadrul programului de Practică Teatrală în Regiunile Centru și NordVest, Teatru-74, Tîrgu-Mureș

Despre artiști

Lorand Maxim este regizor, producător și membru fondator al Asociației Reciproca.

Paula Dunca a absolvit secția de Teatrologie a Facultății de Teatru și Televiziune din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. În 2012-2013 participă la programul de Practică Teatrală în Regiunile de Centru și Nord-Vest, la Tîrgu-Mureș, unde lucrează ca dramaturg la spectacolele Autobahn, în regia Letei Popescu și Fun, în regia lui Lorand Maxim.