Familia offline

Durată 65′

Calendar

sâmbătă 16/11/2013 de la 18:00 la 19:05

Familia Offline este spectacolul copilăriei fracturate între părinții de graniță (părinți plecați la muncă în străinătate) și copiii care rămân acasă. Ai cui părinți sunt copiii și cum se maturizează ei când mama și tata devin o voce la telefon? Cine e mama când mama nu mai e?

producători: Asociația Culturală Replika și Teatrul Foarte Mic
regie: Radu Apostol
scenariu: Mihaela Michailov
distribuție: copiii: Bianca Gheorghe, Denis Nadolu, Ionuț Roșca, Mario Ștefan, Andreea Baraitan, Georgiana Moise, Anca Negoiță, Roberta Parascan, Ana Maria Zaincovschi și actorii: Mihaela Rădescu și Viorel Cojanu
muzica: Bogdan Burlăcianu
video: Radu Apostol
scenografie: Maria Mandea

Spectacol realizat în cadrul proiectului „Copiii Migrației”, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

www.facebook.com/CopiiiMigratiei

Despre artiști

Radu Apostol este unul dintre cei mai cunoscuți regizori implicați în zona teatrului social, cu spectacole montate în diverse teatre din țară, montări controversate, discutate, premiate. Este co-inițiator al proiectului dramAcum. Printre cele mai cunoscute spectacole ale lui se numără Acasă de Ludmila Razumovskaia, la Teatrul Ion Creangă, Drept ca o linie de Luis Alfaro, la Teatrul Maria Filotti, Brăila, sau Woyzeck, de Georg Büchner, la același teatru. A fost coordonator al proiectului „ACASĂ” – o casă pentru copiii străzii, Asociaţia Casa Deschisă, Fundaţia Step by Step, Teatrul Ion Creangă. Crede că întâlnirea dintre profesioniști și neprofesioniști pe scenă este extrem de productivă artistic și stă departe de teatrul „de muzeu”.

Mihaela Michailov este dramaturg și critic de artele spectacolului. A scris scenarii de teatru documentar: Capete înfierbântate și Sub Pământ (regia David Schwartz), texte pentru copii și adolescenți: Copii răi (regia Alexandru Mihăescu), Familia Offline (regia Radu Apostol). Din 2012 colaborează cu regizorul Radu Apostol la proiecte de teatru educațional.