Fabulous

Durată 90′

Calendar

vineri 11/11/2011 de la 18:00 la 19:30

Povestea în timpul unei emisiuni TV și, lent, își țese istoria. Michael Forester, un atlet olimpic și o celebritate, este invitat să promoveze un documentar despre viața sa Sunt Extraordinar (I am Fabulous). În această lume a imaginilor, invitați după invitați, dar și avataruri, se multiplică, împiedicându-se să ne mai distingem realitatea de ficțiune. Totul se învârte într-o centrifugă în care plutesc idei și întrebări arhetipale: „Cine suntem, cine putem fi și cine vrem să fim de fapt?”. Trei personaje scriu destinul umanității, folosind idei, soluții și resurse atât obișnuite cât și ieșite din comun.

concept și scenariu: David Costé și Maëlle Faucheur
regie: Maëlle Faucheur
distribuția: Naomi Canard, David Costé, Maëlle Faucheur
lumini: Charlotte Gaudelus
scenografia: Aurélie Lemaignen
video: Lucie Laurent și Pierre Delacolonge
măști: Claire Chandelier
producție: Compania Le Dahu
cu sprijinul: Paris „Jeunes Talents” Award, primăriilor Paris, Saint-Ouen & Vincennes, centrului Mains d’Œuvres, precum și cu suportul companiilor teatrale Ephéméride Theatre-La Fabrique, l’Enfumeraie Theatre și TSA-Paris
consultant administrativ: Claire Guièze, Le Petit Bureau
credit foto: Aurélie Lemaignen

Despre artiști

Compania Le Dahu produce spectacole mixând diferite medii artistice: fotografie, video, sunet, dans și text – cu scopul de a pune în discuție subiecte contemporane. Ele sunt concepute sub forma unor laboratoare artistice în care se cercetează felul în care acționează stereotipurile, personalitățile umane și ideile. Spectacolele Companiei Le Dahu doresc să exploreze ceea ce noi, ca ființe umane, putem schimba, precum și ceea ce ne-ar plăcea să schimbăm.