Doggystyle

Durată 70′
Limbă română, cu supratitrare în engleză

Calendar

vineri 07/11/2014 de la 18:00 la 19:10

Publicul va avea parte de o satiră inspirată de polemica dintre iubitorii de câini şi cei care nu vor să mai vadă patrupedele pe străzile oraşelor din România. Dincolo de funcţia de entertainment, absurdul din piesă semnalează şi ironizează o serie de fenomene şi atitudini întâlnite în societatea românească: sărăcie, prostie, incoerenţă, intoleranţă. Asistăm la procesul intentat lui Grivei, maidanezul blocului C5, şi descoperim împreună ce se întâmplă când românul ia atitudine, care sunt mecanismele care-i dictează acţiunile şi-i ghidează existenţa când e prins într-un univers atât de vast precum cel al blocului C5. Spectacolul Doggystyle înfăţişează eroi ai banalului într-o luptă epică pentru salvarea lui Grivei sau pentru salvarea întregii naţiuni. La finalul spectacolului publicul poate adopta un cățel prin una din asociațiile partenere care se ocupă cu îngrijirea câinilor comunitari.

regie: Radu Horghidan și Florin Toma
scenariu: Radu Horghidan
cu: Petronela Buda, Florin Toma, Vlad Ajder, Radu Horghidan
producție: Social Act Theatre

www.socialact.ro

Despre artiști

Radu Horghidan e actor și regizor, a absolvit masteratul de regie din cadrul UAT Târgu-Mureș, student doctorand al Universității Dunărea de Jos Galați. A mai montat Sex Therapy după Charles L. Mee la Teatrul Tabu, București și Dreaming Romania în co-regie la Teatru Fix din Iași.

Toma Florin este actor al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați și profesor de actorie la Centrul Cultural din Galați.