Dă-o mai departe!

Preț intrare liberă în limita locurilor disponibile
Durată 60′
Limbă engleză

Calendar

sâmbătă 08/11/2014 de la 18:00 la 19:00

Dă-o mai departe! este un performance realizat ca o licitaţie care abordează statutul autorului, relaţia dintre material şi imaterial şi valoarea obiectului artistic. Se oferă spre cumpărărare o gamă largă de produse care au fost concepute în timpul studiilor de master ale autoarei. Regulile licitaţiei şi formularele de înscriere vor fi disponibile în prealabil. La înscriere, vei primi un număr pentru licitaţie şi vei deveni posibilul proprietar al unor obiecte care vor fi prezentate pe scenă, la licitaţie. Deşi înscris, nu eşti obligat să cumperi vreun produs; cu toate acestea, poți găsi obiecte de artă la preţuri avantajoase şi, de asemenea, te poți distra. Adu bani cu tine, totul este de cumpărat!

autor: Dragana Bulut
colaboratori: Maria Baroncea, Sheena McGrandles, Alex Baczynski-Jenkins, Ligia Soares, Drinka Bulut, Nina Kurtela, Will Ralws
dramaturg: Ana Vujanovic

Despre artiști

Dragana Bulut lucrează în domeniul coregrafiei şi al dansului. S-a născut în Mostar, a crescut în Belgrad (Serbia) şi, în prezent, trăieşte la Berlin. Începând cu anul 2005, îşi elaborează personal activitatea coregrafică care a fost prezentată în numeroase contexte naţionale şi internaţionale. Dragana a mai lucrat şi pentru Meg Stuart, Tino Sehgal, Ivo Dimchev şi Charles Linehan.