…After All

Durată 50′

Calendar

sâmbătă 19/11/2011 de la 20:00 la 20:50

Corpul [meu] tinde să fie o arhivă; o arhivă virtuală.

Ce faci cu toate lucrurile astea adunate aici? La un moment dat îți vine să te scuturi de ele dar nu poți să le arunci. O schimbare ar fi binevenită.

Se ia un alt corp; i se deschid supapele; se selecționează deșeurile arhivate; se pun deoparte lucrurile reciclabile; se așază toate cu grijă în diferite părți din noul corp; se pun deoparte visele; se aruncă la întâmplare în noul corp; se așteaptă puțin; dacă nu se întâmplă nimic, aveți răbdare; între timp se aleg accesoriile, care se adaugă noului corp; când totul este gata priviți cu atenție; găsiți o ramă potrivită la anticariat – e foarte importantă; puneți rezultatul în ramă și deschideți televizorul. Uitați-vă la un desen animat care vă place.

concept: Vava Ştefănescu
coregrafie: Vava Ştefănescu, Carmen Coţofană
performer: Carmen Coţofană
video: Irina Stelea
costume: Paul Dunca
lumini: Cătălin Niculescu
producător: Asociația Colectiv A
co-producători: Centrul Zamek Ujazdowski pentru Artă Contemporană, Polonia, Centrul Național al Dansului București

Despre artiști

Vava Ştefănescu este deja un nume sonor în coregrafia românească, interesul ei artistic fiind îndreptat spre proiecte interdisciplinare. Ea creează numeroase spectacole în colaborare cu regizori importanţi din România dar şi spectacole unde îşi formează propria echipă artistică. Cvartet pentru o lavalieră, prezentat de nenumărate ori în România şi în străinătate, este terenul artistic unde se întîlneşte cu Julien Trambouze. Artist sonor cu capacitate uluitoare de invenţie, va însoţi lucrul Vavei în Getto Blaster sau Odihna lui Mihai Măniuţiu.
De la aceste experienţe, cei doi pornesc aventura Solo Tu alături de artistul vizual Jessica Champlaine şi scenograful Damian Adrian.

Carmen Coțofană a absolvit secția de coregrafie a UNATC București și a studiat cu bursa Danceweb-Europe la Viena. A participat la workshop-uri cu Gigi Căciuleanu, Karine Saporta, Jean-Marc Heim, Jean Jerregaard, Pascal Alio, Mark Tompkins, Carol Brawn, Charles Lineham, Allison Green, Vera Mantero, Sebastian Prantl, David Zambrano, DD Dorvillier, Xavier Le Roy.

Proiecte personale: Recycle Me; Stage Psychosis; Take Five. Performează în 8 Days a Week, coregrafia Eduard Gabia, Cvartet pentru o lavalieră, concept Vava Ștefănescu, Dedublarea; Iluzionistele, coregrafia Mădălina Dan, Body Scape III, coregrafia Sebastian Prantl, Ready (Modern) Made, coregrafia Florin Fieroiu. Semnează coregrafia pentru spectacolele Gianinei Cărbunariu: Poimâine alaltăieri; Sado-Maso Blues Bar; Mady-Baby.edu etc.