Aceasta este libertatea

Durată 45′
Limbă română, cu supratitrare în engleză

Calendar

duminică 09/11/2014 de la 18:00 la 18:45

Într-o societate în care totul se întâmplă cu viteza luminii, puţini sunt cei care mai au timp să se oprească din alergat şi să-şi îndrepte gândurile şi acţiunile spre o idee comună. Solidarizarea pentru o cauză comună nu-şi mai are sensul în momentul în care nu ţi-ai plătit chiria, job-ul tău îţi consumă toată energia sau, la polul opus, viaţa de adult e aşa cum ţi-ai imaginat-o: ai familie, o slujbă, o casă şi o maşină.

Cei care se poziţionează împotriva sistemului devin de cele mai multe ori paria ai societăţii. Dacă faci parte din sistem, eşti protejat? Sistemul îţi oferă şansa de a alege şi de a-ţi forma propria individualitate. Aceasta este libertatea. Sau nu?

cu: Cătălin Filip
regie & text: Valentina Gabor
sound design: Alex Tatu
producție: Un proiect realizat în cadrul parteneriatului dintre Facultatea de Teatru și Televiziune (Universitatea Babeș-Bolyai Cluj) și Fabrica de Pensule.

Despre artiști

Valentina Gabor este licenţiată în Cinematografie, Fotografie, Media și absolventă a masteratului Facultăţii de Teatru şi Televiziune, secţia regie de teatru. Este interesată de temele sociale şi de evoluţia individului în societate.