37 minutes of make believe

Preț 25 lei / 15 lei (cu reducere)
Durată 37′

Calendar

duminică 05/11/2017 de la 20:00 la 20:37

„Fantasy and reality are equally personal, and equally felt, so their confusion is a matter of only relative importance.” – Luis Buñuel.
37 minutes of make believe se folosește de cuvânt și mișcare pentru a crea premisele unei întâlniri între imaginația performerului și cea a publicului. Piesa propune un interplay între cuvânt și interpretare, între mișcare și materializare, între ceea ce este și ceea ce ar putea fi. Ceea ce rezultă este un spectacol în strânsă legătură cu dorința fiecăruia de percepe, a-și aminti și imagina.

de și cu: Andreea Novac
producător: Asociația Colectiv A Cluj Napoca în parteneriat cu Centrul Național al Dansului București

Despre artiști

Andreea Novac este coregraf şi performer. Trăieşte şi lucrează în Bucureşti. A studiat psihologia şi apoi coregrafia. Piesele sale Dance a playful body, Pretend we make you happy, On tenderness au fost prezentate pe scene naţionale şi internaţionale. Beneficiază de burse şi rezidenţe de creaţie în străinatate (Italia, Marea Britanie, Olanda, Luxemburg, Austria, Ungaria), burse pentru cercetare asupra mişcării în Italia şi trece, de-a lungul anilor, printr-un număr considerabil de ateliere de dans contemporan. Creează coregrafie pentru film şi teatru.