Fii voluntar la Festivalul Temps d’Images!

Între 7 și 14 noiembrie 2015 va avea loc cea de-a 8-a ediției a Festivalului Temps d’Images Cluj. Tema de anul acest este Corp comun, prin care echipa Colectiv A vă invită la colaborare, participare și susținere reciprocă.

Ca în fiecare an, temele festivalului compun imaginea timpului nostru, se regăsesc în culisele performance-urilor și dezbaterilor propuse. Anul acesta ne întrebăm cum gestionăm solidaritatea, integrarea și apartenența la un grup în raport cu nevoia păstrării propriei individualități? Ce înseamnă să lucrezi într-un colectiv în care ideile reprezintă un bun comun? Cum să-ți investești ideile și timpul într-o dinamică de grup, în care autoritatea individuală nu mai este vizibilă în sine? Și, în cazul colectivelor de voluntari, ce ne face să dăm din timpul nostruși ce ne aduce în punctul de maximă spontaneitate într-un festival la care lucrăm împreună și care vrea să ne scoată din zona noastră de comfort? Rămânem pasivi sau punem mână de la mână și vedem ce iese dacă ne susținem reciproc?

Dacă ești in Cluj în perioada 16 octombrie – 15 noiembrie hai alături de noi! Voluntariatul este o formă de punere la comun a individualității noastre pentru munca în echipă. Hai să facem corp comun pentru promovarea, organizarea şi producţia Festivalului Temps d’Images!

Completează formularul până în data de 16 octombrie şi pregăteşte-te pentru o lună de voluntariat de neuitat.