Bilete

 

Bilet normal:

15 RON preț întreg
10 RON cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari

Bilet+:

20 RON preț întreg
12 RON cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari

Abonament pentru 5 spectacole:
60 RON

Eveniment special : Foamea noastră cea de toate zilele, de Ana Mărgineanu și Radu Apostol:  30 RON preț întreg / 15 RON cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari.

Intrare liberă la toate discuțiile, lansările de carte și expozițiile.

Intrare liberă la filmul IUGOSLAVIA, CUM NE-A MIȘCAT IDEOLOGIA CORPUL COLECTIV (SR), de Marta Popivoda (Cinema Mărăști)

Intrare liberă la performance-ul pentru un singur spectactor YOU MIGHT AS WELL HAVE SUNG THE SWEDISH NATIONAL ANTHEM (RO), doar pe bază de rezervare. Pentru participare vă rugăm să vă inscrieți trimițând un e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Nu se pot face înscrieri în ziua performance-ului, ci cu minim 24 de ore în avans. Participarea devine valabilă numai după confirmarea primită din partea organizatorilor. Vă rugăm să menționați în mailul de rezervare un număr de telefon și reprezentația la care doriți să participați.

Intrare liberă la performance-ul pentru un singur spectator THE AGENCY OF TOUCH (RO) de Mădălina Dan pe bază de rezervare la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Participarea devine valabilă numai după confirmarea primită din partea organizatorilor. Vă rugăm să menționați în mailul de rezervare un număr de telefon și reprezentația la care doriți să participați.

Biletele pot fi cumpărate în avans, online prin Biletmaster.ro și la Agenția Teatrală (P-ţa Ştefan cel Mare nr. 14 ) deschisă de marți până duminică  între orele 11:00 - 14:00 şi 15:00 - 17:00. În limita locurilor rămase disponibile, biletele se vor pune spre vânzare la locație cu o oră înainte de începerea evenimentelor – la prețul unic al biletului întreg.

BILETE AICI